课程咨询
扫码关注掌握一手留学资讯

扫码关注掌握一手留学资讯

回复XDF免费领

水平测试和备考资料

扫码关注公众号

GRE阅读题目解析:生物改变栖息地环境

2017-06-29 09:53:00来源:网络

  1

  Many organisms are capable of altering their habitat significantly, sometimes limiting their own growth.

  许多生物都有能力极大地改变它们的栖息地环境,有时甚至限制了自身的生长。

  2

  The influence of the biological component of an ecosystem is often greater in fresh waters than that in marine or terrestrial systems, because of the small size of many freshwater bodies.

  相对于海洋或陆地生态系统,淡水生态系统中的生物因素的作用往往更明显,因为淡水水体相对小。

  3

  Many of the important effects of organisms are related to their physiology, especially growth and respiration.

  生物造成的很多重要影响,与他们的生理特征相关,特别是生长与呼吸。

  4

  By their growth many species can deplete essential nutrients within the system, thus limiting their own growth or that of other species.

  很多物种在生长过程中耗尽了环境中的主要养分,因此限制了自身或其他物种的生长。

  5

  Lund has demonstrated that in Lake Windermere the alga Asterionella is unable to grow in conditions that it itself has created.

  L 已经证明,W 湖的 A 水藻就无法在它的原生环境中继续生长。

  6

  Once a year, in the spring, this plant starts to grow rapidly in the lake, using up so much silica from the water that by late spring there is no longer enough to maintain its own growth.

  每年春天,这种藻类在湖中开始迅速生长,很快就耗尽了水中的二氧化硅,以至于春天结束前它就无法继续生长了。

  7

  The population decreases dramatically as a result. (147 words)

  结果是这种水藻的数量急剧下降。

  7. It can be inferred from the passage that which of the followings is true about Asterionella plants in Lake Windermere?

  (A) They are not present except in early spring.

  (B) They contribute silica to the waters as they grow.

  (C) They are food for other organisms.

  (D) They form a silica-rich layer on the lake bottom.

  (E) Their growth peaks in the spring.

  选 E

  A 不确定,数量急剧下降不代表消失。

  B 它们生长的过程会增加水中的二氧化硅。呵呵项。

  C 它们是其他生物的食物。符合常识,但跟文段与题干均无关。

  D 它们在湖底造成硅的富集层,迷惑项。有这种可能,但不能确定。

  E 春天生长旺盛。正确项。

  有时正确项看起来特别像废话,这并不可怕,事实上如果你觉得自己选的答案很傻,有时会在考场上给你带来一些安全感,嗯,这选项很 ETS 嘛。

  8. Select the sentence in the passage that indicates certain causes of the alteration of organisms to their habitat.

  “Many of the important effects of organisms are related to their physiology, especially growth and respiration.”

  句 4 是对句 3 的某种情况的进一步说明,所以句 3 更触及问题的根源。

  以上就是新东方在线GER频道为你带来的GRE阅读题目解析:生物改变栖息地环境,更多精彩敬请关注新东方在线GRE频道。

本文关键字: GRE阅读 GRE阅读真题

添加新东方美研助教回复【GRE】获取

模考真题|写作题库|阅读机经|佛脚词汇

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方美研助教

回复【GRE】获取备考必看资料包

新东方美研备考资料
GRE/GMAT直播精讲小班 GRE/GMAT精讲智能系统课 托福直播/精讲课(30天/60天)
更多>>
更多惊喜>>
更多>>
更多资料