课程咨询
扫码关注掌握一手留学资讯

扫码关注掌握一手留学资讯

回复XDF免费领

水平测试和备考资料

扫码关注公众号

GRE阅读模拟练习题(54)

2017-06-03 16:10:00来源:网络

  为了帮助大家练习GRE阅读题考点,新东方在线GRE频道为大家带来GRE阅读模拟练习题一文,希望对大家GRE备考有所帮助。更多精彩尽请关注新东方在线GRE频道!

  While the influence of British magazines in shaping public opinion predates the nineteenth century, it was during the 1800s that mass distribution became possible and an explosion in periodical readership occurred, vastly increasing magazines’ opinion-shaping powers. The role of magazines as arbiters of nineteenth-century taste is seen in their depictions of the London theater. The magazines accorded some legitimacy to East End working-class theaters that mirrored the format of the fashionable West End theaters serving middle- and upper-class audiences. However, the magazines also depicted music halls—which competed for patronage with all theaters—as places where crass entertainment corrupted spectators’ taste and morals. Finally, they suggested that popular demand for substandard fare created a market unfriendly to higher expressions of dramatic art.

  1. The author of the passage attributes the influence of British periodicals in shaping public opinion in the nineteenth century in part to

  A:a growing public interest in reading opinion pieces

  B: an increase in the relative number of readers from the middle and upper classes

  C:changes in the way in which magazines were distributed

  D:magazines’ increased coverage of theater and popular entertainment

  E: changes in magazine format that attracted a wider readership

  答案:C

  2.The author of the passage mentions East End working-class theaters primarily in order to

  A:illustrate a point about the ability of magazines to sway public opinion

  B:contrast the kinds of entertainment presented in East End and West End theaters

  C:make a point about how spectators’ tastes influenced the offerings at different kinds of theaters

  D:explain how magazines chose which kinds of entertainment to cover

  E: identify factors that helped make certain theaters fashionable

  答案:A

  3. In the context in which it appears, “accorded”(line 5) most nearly means

  A:reconciled

  B: revealed

  C: granted

  D:verified

  E:maintained

  答案:C

更多GRE备考资料下载请点击这里

  以上就是新东方在线GER频道为你带来的GRE阅读模拟练习题,更多精彩敬请关注新东方在线GRE频道。


本文关键字: GRE阅读 gre阅读练习题

添加新东方美研助教回复【GRE】获取

模考真题|写作题库|阅读机经|佛脚词汇

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方美研助教

回复【GRE】获取备考必看资料包

新东方美研备考资料
GRE/GMAT直播精讲小班 GRE/GMAT精讲智能系统课 托福直播/精讲课(30天/60天)
更多>>
更多惊喜>>
更多>>
更多资料