课程咨询
扫码关注掌握一手留学资讯

扫码关注掌握一手留学资讯

回复XDF免费领

水平测试和备考资料

扫码关注公众号

GRE阅读模拟练习题(161)

2017-05-28 16:08:00来源:网络

  为了帮助大家练习GRE阅读题考点,新东方在线GRE频道为大家带来GRE阅读模拟练习题一文,希望对大家GRE备考有所帮助。更多精彩尽请关注新东方在线GRE频道!

  Animals live longer when their calorie intake is restricted to two-thirds of what is considered normal for their species. Animals so restricted are also generally healthier: most disease, including cancer, diabetes, and neurodegenerative illness, are forestalled. Q2This phenomenon was long attributed to a simple slowing of metabolism (cells’ production of energy from fuel molecules) and consequent reproduction of its toxic by-products in response to less food. In fact, however, calorie restriction does not slow mammalian metabolism, and Q1 in yeast and worms,metabolism is both sped up and altered. Some scientists now theorize that calorie restriction is a biological stress or that, like natural food scarcity, induces a more complex defensive response,which in mammals includes changes in cellular defenses and repair.

  1. In the passage, the function of the highlighted portion is to

  A:Provide specific examples of organisms whose longevity does not increase in response to calorie restriction.

  B:Illustrate the probable means by which organisms placed on a calorie-restriction diet compensate for the reduction in available food-based level.

  C:Suggest the mechanism that is responsible for prolonging the life of organism whose calorie intake is significantly reduced.

  D:Give an example that explain why scientists’ thinking about the physiological effects of calorie restriction changed.

  E:Distinguish the different ways that mammalian and non-mammalian metabolisms respond to significant reductions in calorie intake

  答案:D

  2. The passage implies which of the following about the explanation mentioned in the highlighted text?

  A:There are empirical findings that conflict with a presumption of the explanation.

  B:The explanation predicts that the effect of calorie restriction on longevity will be the greatest for the species with the highest rate of metabolism.

  C:The explanation predicts that the effects of calorie restriction will be uniformly positive.

  答案:A

更多GRE备考资料下载请点击这里

  以上就是新东方在线GER频道为你带来的GRE阅读模拟练习题,更多精彩敬请关注新东方在线GRE频道。


本文关键字: GRE阅读 gre阅读练习题

添加新东方美研助教回复【GRE】获取

模考真题|写作题库|阅读机经|佛脚词汇

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方美研助教

回复【GRE】获取备考必看资料包

新东方美研备考资料
GRE/GMAT直播精讲小班 GRE/GMAT精讲智能系统课 托福直播/精讲课(30天/60天)
更多>>
更多惊喜>>
更多>>
更多资料