课程咨询
扫码关注掌握一手留学资讯

扫码关注掌握一手留学资讯

回复XDF免费领

水平测试和备考资料

扫码关注公众号

GRE阅读模拟练习题(233)

2017-05-19 09:35:00来源:网络

  为了帮助大家练习GRE阅读题考点,新东方在线GRE频道为大家带来GRE阅读模拟练习题一文,希望对大家GRE备考有所帮助。更多精彩尽请关注新东方在线GRE频道!


  Ralph Ellison was passionately interested in the visual arts. He immersed himself in Harlem’s art scene in the 1930s, even apprenticing with sculptor Richmond Barthe for a time. Yet he was wary of projects aiming to provide a visual rendering of his novel Invisible Man. He reluctantly allowed Franklin Library to publish two illustrated versions of the novel but found the results disappointing and repeatedly rejected proposed film versions of the book. Despite his involvement in visual arts, Ellison insisted that only language could capture the complexity of American identity. This complexity consisted of the tension arising from the collision of the United States’ written ideals, as outlined in the founding documents, and the historical and contemporary experiences molding the national consciousness.

  1. It can be inferred that the author mentions Ellison’s apprenticing with Richmond Barthe primarily in order to

  A:show that Ellison drew upon some aspects of the visual arts in developing his ideas for Invisible Man.

  B:show that Ellison’s claim for the superiority of language derived from his experience with other art forms.

  C:establish that Ellison had experience with an art form that interested many leading figures of the 1930s Harlem arts scene.

  D:suggest that in the 1930s the Harlem art scene provided an environment in which artists were likely to work in several media.

  E:qualify Ellison’s reservations about visual renderings of his work by showing that he was not indifferent to visual art.

  答案:E

  2. Which of the following can be inferred from the passage about the “tension”?

  A:It partly resulted from social injustices that Ellison worked to alleviate.

  B:It came to Ellison’s attention partly as a result of experience with proposed film versions of Invisible Man.

  C:Ellison thought that it could not be adequately represented by sculpture.

  D:Ellison believed that it arose from contradictions within the United States’ founding ideals.

  E:Ellison felt that it was an issue that could not adequately be addressed through the depiction of fictional characters.

  答案:C


更多GRE备考资料下载请点击这里

  以上就是新东方在线GER频道为你带来的GRE阅读模拟练习题,更多精彩敬请关注新东方在线GRE频道。


本文关键字: GRE阅读 gre阅读练习题

添加新东方美研助教回复【GRE】获取

模考真题|写作题库|阅读机经|佛脚词汇

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方美研助教

回复【GRE】获取备考必看资料包

新东方美研备考资料
GRE/GMAT直播精讲小班 GRE/GMAT精讲智能系统课 托福直播/精讲课(30天/60天)
更多>>
更多惊喜>>
更多>>
更多资料