新东方在线网络课堂 GRE 新东方在线 > GRE > GRE阅读 > 正文

GRE阅读题目解析:美洲印第安人当官的比例

2017-12-05 11:48:00 来源:网络GRE资料下载

  GRE阅读题目解析:美洲印第安人当官的比例】GRE考试考什么?GRE阅读是重点。新东方在线GRE频道为大家带来GRE阅读题目解析:美洲印第安人当官的比例,答案见下一页,希望对大家GRE备考有所帮助。更多精彩尽请关注新东方在线GRE频道!

  查看全部:GRE阅读答案解析(汇总)

  GRE阅读题目解析:美洲印第安人当官的比例

  P38

  Analyzing levels of proportional representation of American Indians in state and local government jobs is important for several reasons. First, the basic idea underlying the theory of representative bureaucracy is that the demographic composition of bureaucracy should mirror the demographic composition of the general public. This is because in addition to its symbolic value, increased access to managerial position may lead to greater responsiveness on the part of policy makers to the policy interests of traditionally disadvantaged groups such as American Indians. Second, the focus on higher level jobs in bureaucracies (as opposed to non-managerial positions) is especially important because managerial positions represent a major source of economic progress for members of traditionally disadvantaged groups, as these jobs confer good salaries, benefits, status, security, and mobility. Third, it is important to know if there has been growth in the American Indian share of more desirable public sector positions over the last two decades. For instance, Peterson and Duncan argue that the population and power of American Indians have been growing in certain states. Peterson and Duncan also suggest that this growth may reflect the possibility that American Indian population are becoming more active in nontraditional areas of politics, assimilating into mainstream culture, and securing with greater frequency leadership positions in non-tribal government.

  1. The primary purpose of the passage is to

  A. Summarize a demographic trend overt time

  B. Present findings on a demographic group

  C. Analyze the demographic composition of a type of job

  D. Explain the need for particular social research

  E. Argue for the implementation of a social policy

  2. Which of the following best describes the function of the highlighted sentence in the context of the passage as whole?

  A. It hypothesizes a phenomenon that might explain a point made in the preceding sentence.

  B. It provides evidence that undermines that assertion made in the first sentence.

  C. It offers a projection regarding the development of a trend mentioned earlier in the passage.

  D. It presents an interpretation of a discrepancy noted earlier in the passage.

  E. It proposed an implementation of a policy mentioned in the preceding sentence.

  3. The passage suggests which of the following regarding “access to managerial positions” for disadvantaged groups?

  A. This access is only significant when the percentage of disadvantaged group members in managerial positions mirrors the percent of that group in the general public.

  B. This access is largely the result of policy decisions made response to interest of those groups.

  C. This access has meaning apart from any policy benefits it confer on those groups.

  D. This access often creates increased access to non-managerial position for those groups.

  E. The extent of this access tends to be similar across different disadvantaged groups.

  点击下一页查看答案:

本文关键字: GRE阅读题目 GRE阅读答案

分享到:

课程试听换一换

  • GRE词汇营

    ¥19.9

  • GRE线上强化班 (9月上旬 50人 晚上班)

    ¥5980

  • GRE线上强化班 (9月中旬 50人 晚上班)

    ¥5980

  • GRE线上强化班 (9月下旬 50人 上午班)

    ¥5980

  • GRE线上冲分班(9月中旬 18人班)

    ¥22800

  • GRE 在线全程班 (8月下旬A班)

    ¥5980

  • GRE单词课堂

    ¥899

  • GRE线上强化班 (10月下旬 50人 上午班)

    ¥5980

相关推荐

交流 • 下载

  • 【GRE无忧计划】 阅读班(6月下旬班)
  • 世界大学排名榜_全球大学排名
  • 全国GRE考点汇总(最新)

热点资讯更多>>

实用 • 工具

GRE课程排行榜本周本月

GRE公开课更多>>

新东方在线张雷冬:Issue准备步骤(一) w 10分47秒
1 新东方在线张雷冬:Issue准备步骤(一)
新东方在线张雷冬:Issue准备步骤(二) w 06分53秒
2 新东方在线张雷冬:Issue准备步骤(二)
新东方在线陈虎平:GRE阅读备考攻略 w 1时29分00秒
3 新东方在线陈虎平:GRE阅读备考攻略
新东方在线宁立波:GRE写作备考攻略 w 1时58分40秒
4 新东方在线宁立波:GRE写作备考攻略
新东方在线杨子江:美国留学GRE备考攻略 w 1时51分51秒
5 新东方在线杨子江:美国留学GRE备考攻略

推荐阅读