选课中心
7099人选课
GRE公开讲座
0元
GMAT公开讲座
0元
一对一体验课
99元
GRE模考网站
10000人
托福备考练习HOT
39209人预约
GRE辅导课程
17537 人
GMAT辅导课程
17537 人
托福辅导课程
17537 人
【定制】1v1
私人订制
资料下载
考前冲刺
扫码关注掌握一手留学资讯
回复XDF免费领
水平测试和备考资料
扫码关注公众号
【GRE阅读题目解析:舞毒蛾幼虫】GRE考试考什么?GRE阅读是重点。新东方在线GRE频道为大家带来GRE阅读题目解析:舞毒蛾幼虫,答案见下一页,希望对大家GRE备考有所帮助。更多精彩尽请关注新东方在线GRE频道!
查看全部:GRE阅读答案解析(汇总)
GRE阅读题目解析:舞毒蛾幼虫
P2
The defoliation of millions of acres of trees by massive infestations of gypsy moth caterpillars is a recurring phenomenon in the northeastern United States. In studying these outbreaks, scientists have discovered that affected trees fight back by releasing toxic chemicals, mainly phenols, into their foliage. These noxious substances limit caterpillars' growth and reduce the number of eggs that female moths lay. Phenols also make the eggs smaller, which reduces the growth of the following year's caterpillars. Because the number of eggs a female moth produces is directly related to her size, and because her size is determined entirely by her feeding success as a caterpillar, the trees' defensive mechanism has an impact on moth fecundity.
The gypsy moth is also subject to attack by the nucleopolyhedrosis virus, or wilt disease, a particularly important killer of the caterpillars in outbreak years. Caterpillars contract wilt disease when they eat a leaf to which the virus, encased in a protein globule, has become attached. Once ingested by a caterpillar, the protein globule dissolves, releasing thousands of viruses, or virions, that after about two weeks multiply enough to fill the entire body cavity. When the caterpillar dies, the virions are released to the outside, encased in a new protein globule synthesized from the caterpillar's tissues and ready to be picked up by other caterpillars.
Knowing that phenols, including tannins, often act by associating with and altering the activity of proteins, researchers focused on the effects on caterpillars of ingesting the virus and leaves together. They found that on tannin-rich oak leaves, the virus is considerably less effective at killing caterpillars than when it is on aspen leaves, which are lower in phenols. In general, the more concentrated the phenols in tree leaves, the less deadly the virus. Thus, while highly concentrated phenols in tree leaves reduce the caterpillar population by limiting the size of caterpillars and, consequently, the size of the female's egg cluster, these same chemicals also help caterpillars survive by disabling the wilt virus. Forest stands of red oaks, with their tannin-rich foliage, may even provide caterpillars with safe havens from disease. In stands dominated by trees such as aspen, however, incipient gypsy moth outbreaks are quickly suppressed by viral epidemics.
Further research has shown that caterpillars become virtually immune to the wilt virus as the trees on which they feed respond to increasing defoliation. The trees' own defenses raise the threshold of caterpillar vulnerability to the disease, allowing populations to grow denser without becoming more susceptible to infection. For these reasons, the benefits to the caterpillars of ingesting phenols appear to outweigh the costs. Given the presence of the virus, the trees' defensive tactic apparently has backfired. (446 words)
2. It can be inferred from the passage that wilt disease virions depend for their survival on
(A) protein synthesized from the tissues of a host caterpillar
(B) aspen leaves with high concentrations of phenols
(C) tannin-rich oak leaves
(D) nutrients that they synthesize from gypsy moth egg clusters
(E) a rising threshold of caterpillar vulnerability to wilt disease
3.Which of the following best describes the function of the third paragraph of the passage?
(A) It resolves a contradiction between the ideas presented in the first and second paragraphs.
(B) It introduces research data to support the theory outlined in the second paragraph.
(C) It draws a conclusion from conflicting evidence presented in the first two paragraphs.
(D) It shows how phenomena described in the first and second paragraphs act in combination.
(E) It elaborates on the thesis introduced in the first paragraph after a digression in the second paragraph.
4. Select the sentence in the passage that the author uses as a supporting idea to explicate how gypsy moth caterpillars become immune to the wilt virus.
For the following question, consider each of the choices separately and select all that apply
5.Which of the following statements about gypsy moth caterpillars is supported by information presented in the passage EXCEPT?
A Differing concentrations of phenols in leaves have differing effects on the ability of the wilt virus to kill gypsy moth caterpillars.
B Female gypsy moth caterpillars stop growing after they ingest leaves containing phenols.
C The longer a gypsy moth population is exposed to wilt disease, the greater the likelihood that the gypsy moth caterpillars will become immune to the virus.
资料下载
2024中国学生留学备考白皮书下载
发布时间:2024-05-20添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
GRE高频真词表资料下载
发布时间:2024-05-20添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
GRE数学-OG官方150题资料下载
发布时间:2024-05-20添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
GRE数学常用词汇资料下载
发布时间:2024-05-20添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
2024GRE数学重点突破资料下载
发布时间:2024-05-20添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
2024GMAT模考题&答案资料下载
发布时间:2024-05-20添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
GRE&GMAT阅读难句教程资料下载
发布时间:2024-05-20添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
2024年托福考试重点题目资料下载
发布时间:2024-05-20添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
托福独立口语必练70题资料下载
发布时间:2024-05-20关注新东方在线美研订阅号
回复【GRE】获取
托福口语综合口语精听50题节选资料下载
发布时间:2024-05-20添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
托福听力1200词资料下载
发布时间:2024-05-20添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
托福写作综合写作练习册-听力精听25篇资...
发布时间:2024-05-20添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
托福写作综合写作练习册-阅读改写50篇资...
发布时间:2024-05-20添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
托福阅读核心词表1500词(前30天优先必学...
发布时间:2024-05-20添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
添加美研助教号,
回复【GRE】获取备考必看资料包

推荐阅读
备考GRE,对大部分同学来说也是一个新挑战,尤其是阅读部分,如何在有限的时间内大幅提高阅读速度呢? 快来本文看看吧。
本文今天为大家带来的是gre考试中easy等级难度的阅读片段,一起来看看吧!
2022年3月13-19日GRE阅读题回忆及答案(六)来啦,来本文和新东方在线GRE一起来看看详细信息吧。
2022年3月13-19日GRE阅读题回忆及答案(五)来啦,来本文和新东方在线GRE一起来看看详细信息吧。
2022年3月13-19日GRE阅读题回忆及答案(四)来啦,来本文和新东方在线GRE一起来看看详细信息吧。
2022年3月13-19日GRE阅读题回忆及答案(三)来啦,来本文和新东方在线GRE一起来看看详细信息吧。
2022年3月13-19日GRE阅读题回忆及答案(二)来啦,来本文和新东方在线GRE一起来看看详细信息吧。
2022年3月13-19日GRE阅读题回忆及答案(一)来啦,来本文和新东方在线GRE一起来看看详细信息吧。
2022年2月13日GRE阅读题回忆及答案来啦,来本文和新东方在线GRE一起来看看详细信息吧。
2022年2月13日GRE阅读题回忆及答案来啦,来本文和新东方在线GRE一起来看看详细信息吧。
GRE/GMAT直播精讲小班
GRE/GMAT精讲智能系统课
托福直播/精讲课(30天/60天)
添加美研助教号,
回复【GRE】获取备考必看资料包

资料下载
添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
关注新东方在线美研订阅号
回复【GRE】获取
添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
添加新东方在线美研助教号
回复【资料】获取
阅读排行榜
相关内容