课程咨询
扫码关注掌握一手留学资讯

扫码关注掌握一手留学资讯

回复XDF免费领

水平测试和备考资料

扫码关注公众号

GRE阅读模拟练习题(112)

2017-05-30 16:08:00来源:网络

  为了帮助大家练习GRE阅读题考点,新东方在线GRE频道为大家带来GRE阅读模拟练习题一文,希望对大家GRE备考有所帮助。更多精彩尽请关注新东方在线GRE频道!

  The condition of scholarship devoted to the history of women in photography is confounding.Recent years have witnessed the posthumous inflation of the role of the hobbyist Alice Austen into that of a pioneering documentarian while dozens of notable senior figures — Marion Palfi, whose photographs of civil-rights activities in the South served as early evidence of the need for protective legislation, to name one — received scant attention from scholars. And, while Naomi Rosenblum’s synoptic History of Women Photographers covers the subject through 1920 in a generally useful fashion,once she reaches the 1920s, when the venues, forms, applications, and movements of the medium expanded exponentially, she resorts to an increasingly terse listing of un -familiar names, with approaches and careers summarized in a sentence or two.

  1.The author of the passage cites Rosenblum’s book most likely in order to

  A:suggest that the works documented most thoroughly by historians of women in photography often do not warrant that attention

  B:offer an explanation for the observation that not all aspects of the history of women in photography have received the same level of attention

  C:provide an example of a way in which scholarship on the history of women in photography has been unsatisfactory

  D:suggest that employing a strictly chronological approach when studying the history of women in photography may be unproductive

  E:provide support for the notion that certain personalities in women’s photography have attained undue prominence

  答案:C

  2.Which of the following statements about Marion Palfi is supported by the passage?

  A:Marion Palfi’s photographs would have received greater recognition from historians had her work been done in an era when most aspects of photography were static rather than in a state of transition.

  B:Alice Austen has achieved greater notoriety than has Marion Palfi primarily because the subjects that Austen photographed were more familiar to her contemporaries.

  C:In addition to providing a record of certain historical events, Marion Palfi’s photographs played a role in subsequent events.

  答案:C

  3.In the context in which it appears, “inflation” (line 2) most nearly means

  A:exaggeration

  B:acquisition

  C:evaluation

  D:distortion

  E:attenuation

  答案:A

更多GRE备考资料下载请点击这里

  以上就是新东方在线GER频道为你带来的GRE阅读模拟练习题,更多精彩敬请关注新东方在线GRE频道。


本文关键字: GRE阅读 gre阅读练习题

添加新东方美研助教回复【GRE】获取

模考真题|写作题库|阅读机经|佛脚词汇

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方美研助教

回复【GRE】获取备考必看资料包

新东方美研备考资料
GRE/GMAT直播精讲小班 GRE/GMAT精讲智能系统课 托福直播/精讲课(30天/60天)
更多>>
更多惊喜>>
更多>>
更多资料