课程咨询
扫码关注掌握一手留学资讯

扫码关注掌握一手留学资讯

回复XDF免费领

水平测试和备考资料

扫码关注公众号

GRE阅读模拟练习题(146)

2017-05-29 16:08:00来源:网络

  为了帮助大家练习GRE阅读题考点,新东方在线GRE频道为大家带来GRE阅读模拟练习题一文,希望对大家GRE备考有所帮助。更多精彩尽请关注新东方在线GRE频道!

  Feminist scholars have tended to regard women in the nineteenth-century United States who elected to remain single as champions of women’s autonomy and as critics of marriage as an oppressive institution. Indeed, many nineteenth-century American women who participated in reform movements or who distinguished themselves as writers and professionals were single. Yet this view of single women tends to distort the meaning of their choices. The nineteenth century saw the elevation of marriage for love as a spiritual ideal. Consequently, it became socially acceptable for women not to marry if such an ideal marriage could not be realized with an available suitor. Thus, many women’s choice to remain single reflected not a negative view of marriage but a highly idealistic one.

  1. The author of the passage implies that many nineteenth-century American women chose to remain single because they

  A:believed that marriage required them to give up much of their autonomy

  B:had attitudes toward marriage that were influenced by contemporary reform movements

  C:wanted to take advantage of increasing opportunities to distinguish themselves as professionals

  D:doubted that their own marriage would live up to their notion of what a marriage ought to be

  E:had a negative view of marriage fostered by a change in social attitudes during the nineteenth century

  答案:D

  2. The author of the passage suggests that the feminist scholars mentioned in the first sentence distort the meaning of certain nineteenth-century American women’s choices by

  A:ascribing those choices to a particular attitude toward marriage

  B:ignoring evidence about single women’s motives for becoming writers or professionals

  C:overestimating the number of nineteenth-century American women who were single by choice.

  答案:A

更多GRE备考资料下载请点击这里

  以上就是新东方在线GER频道为你带来的GRE阅读模拟练习题,更多精彩敬请关注新东方在线GRE频道。


本文关键字: GRE阅读 gre阅读练习题

添加新东方美研助教回复【GRE】获取

模考真题|写作题库|阅读机经|佛脚词汇

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方美研助教

回复【GRE】获取备考必看资料包

新东方美研备考资料
GRE/GMAT直播精讲小班 GRE/GMAT精讲智能系统课 托福直播/精讲课(30天/60天)
更多>>
更多惊喜>>
更多>>
更多资料