课程咨询
扫码关注掌握一手留学资讯

扫码关注掌握一手留学资讯

回复XDF免费领

水平测试和备考资料

扫码关注公众号

GRE阅读模拟练习题(229)

2017-05-18 09:35:00来源:网络

  为了帮助大家练习GRE阅读题考点,新东方在线GRE频道为大家带来GRE阅读模拟练习题一文,希望对大家GRE备考有所帮助。更多精彩尽请关注新东方在线GRE频道!

  The disappearance of Steller’s sea cow from the Bering and Copper islands by 1768 has long been blamed on intensive hunting. But its disappearance took only 28 years from the time Steller first described the species, a remarkably short time for hunting alone to depopulate the islands, especially given the large populations initially reported. However, by 1750, hunter shad also targeted nearby sea otter populations. Fewer otters would have allowed sea urchin populations on which the otters preyed to expand and the urchins’ grazing pressure on kelp forests to increase. Sea cows were totally dependent on kelp for food, and within a decade of the onset of otter hunting Steller noted that the islands’ sea cows appeared malnourished.

  1. Which of the following can be inferred from the passage about kelp forests in the Bering and Copper is lands between 1750 and 1768?

  A:They were reduced significantly.

  B:They disappeared entirely from the region.

  C:They were the primary food source for sea otters.

  D:They were harvested in record numbers by humans.

  E:They increased pressure on sea urchin populations.

  答案:A

  2. According to the passage, it is likely that during the mid-1700s, sea urchin populations near the Bering and Copper islands

  A:were diminished by sea cow predation

  B:experienced substantial increases

  C:migrated to waters with more plentiful food supplies

  D:were reduced by the pressures of hunting

  E:appeared to be malnourished

  答案:B

更多GRE备考资料下载请点击这里

  以上就是新东方在线GER频道为你带来的GRE阅读模拟练习题,更多精彩敬请关注新东方在线GRE频道。


本文关键字: GRE阅读 gre阅读练习题

添加新东方美研助教回复【GRE】获取

模考真题|写作题库|阅读机经|佛脚词汇

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方美研助教

回复【GRE】获取备考必看资料包

新东方美研备考资料
GRE/GMAT直播精讲小班 GRE/GMAT精讲智能系统课 托福直播/精讲课(30天/60天)
更多>>
更多惊喜>>
更多>>
更多资料