课程咨询
扫码关注掌握一手留学资讯

扫码关注掌握一手留学资讯

回复XDF免费领

水平测试和备考资料

扫码关注公众号

GRE阅读模拟练习题(222)

2017-05-18 09:35:00来源:网络

  为了帮助大家练习GRE阅读题考点,新东方在线GRE频道为大家带来GRE阅读模拟练习题一文,希望对大家GRE备考有所帮助。更多精彩尽请关注新东方在线GRE频道!

  In The Life of Charlotte Bronte (1857), the first and most celebrated biography of novelist Charlotte Bronte, Elizabeth Gaskell promoted the long-persisting romantic view of Bronte as having no connection with the rest of English society at a time whenindustrialization was causing much turbulence, but as having sprung naturally, like so much purple heather, out of the English countryside. Gaskell also portrayed Bronte as irreproachably proper, incapable of “unladylike” feelings or dangerous views; this was at variance with the subversive spirit Matthew Arnold accurately discerned, albeit with distance, deep within Bronte’s fiction. While correcting many of Gaskell’s errors and omissions at last, even Winifred Gerin’s Charlotte Bronte: The Evolution of Genius (1967) failed to discard Gaskell’s viewpoint. Feminists have introduced new interpretations of Bronte’s life, but it is primarily Juliet Barker who takes into account the larger world that impinged on that life— the changing England in which old divisions of class and gender were under pressure.

  1. The primary purpose of the passage is to

  A:Consider similarities in several studies of Charlotte Bronte’s life

  B:Defend a particular view of Charlotte Bronte’s life

  C:Discuss a change in perspective on Charlotte Bronte’s life

  D:Depict the social environment in which Charlotte Bronte lived

  E:Portray Charlotte Bronte as an early feminist writer

  答案:C

  2. The passage suggest that Matthew Arnold disapproved of Charlotte Bronte’s fiction insofar as he believed that it

  A:Overly romanticized the English countryside

  B:Contained dangerous ideas buried within it

  C:Perpetuated outmoded social distinctions

  D:Failed to represent industrialized society realistically

  E:Reflected an excessive concern with propriety

  答案:B

  3. The passage suggests that Gaskell’s biography of Charlotte Bronte advanced the idea that Bronte was

  A:One of the most celebrated of the romantic novelists

  B:An outspoken advocate of social change

  C:Opposed to the industrialization of England

  D:Strongly influenced by the social upheaval of the times

  E:Chiefly the product of a rustic environment

  答案:E

更多GRE备考资料下载请点击这里

  以上就是新东方在线GER频道为你带来的GRE阅读模拟练习题,更多精彩敬请关注新东方在线GRE频道。


本文关键字: GRE阅读 gre阅读练习题

添加新东方美研助教回复【GRE】获取

模考真题|写作题库|阅读机经|佛脚词汇

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方美研助教

回复【GRE】获取备考必看资料包

新东方美研备考资料
GRE/GMAT直播精讲小班 GRE/GMAT精讲智能系统课 托福直播/精讲课(30天/60天)
更多>>
更多惊喜>>
更多>>
更多资料