课程咨询
扫码关注掌握一手留学资讯

扫码关注掌握一手留学资讯

回复XDF免费领

水平测试和备考资料

扫码关注公众号

GRE阅读模拟练习题(219)

2017-05-17 16:35:00来源:网络

  为了帮助大家练习GRE阅读题考点,新东方在线GRE频道为大家带来GRE阅读模拟练习题一文,希望对大家GRE备考有所帮助。更多精彩尽请关注新东方在线GRE频道!

  From 1880s to the 1930s, the textile industry in Japan employed over half of all workers, most of them in the three major branches of silk reeling, cotton spinning, and weaving. Because the branches were highly diverse—in scale, skill requirements, and technology—historians traditionally have analyzed them separately. However, the workforces of all three were drawnprimarily from the same population: young, mostly rural women aged 10 to 25. Noting this commonality, Hunter argues that a consideration of the three branches of production together is long overdue: examining elements common to the different branches of textile production may, she asserts, permit the identification of gender-based factors that may have influenced theoperation of the Japanese female labor market as a whole.

  1. Which of the following does the passage cite as an explanation for historians’ traditional analysis of the Japanese textile industry?

  A:A common workforce population across all branches of textile manufacturing

  B:Similarities in the skills required for silk reeling, cotton spinning, and weaving

  C:The importance of the textile industry to the Japanese economy as a whole

  D:The high number of female factory workers employed within the textile industry

  E:Differences in the technology used in the three major branches of textile production

  答案:E

  2. It can be inferred that Hunter regards which of the following to be a shortcoming of historians’ traditional analyses discussed in the passage?

  A:Their failure to examine factors common to the three different branches of Japanese textile production

  B:Their separation of the Japanese textile industry into three major branches based on differences in scale, skill requirements, and technology

  C:Their failure to acknowledge the contribution made by rural women to the different branches of the textile industry

  答案:AB

更多GRE备考资料下载请点击这里

  以上就是新东方在线GER频道为你带来的GRE阅读模拟练习题,更多精彩敬请关注新东方在线GRE频道。


本文关键字: GRE阅读 gre阅读练习题

添加新东方美研助教回复【GRE】获取

模考真题|写作题库|阅读机经|佛脚词汇

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方美研助教

回复【GRE】获取备考必看资料包

新东方美研备考资料
GRE/GMAT直播精讲小班 GRE/GMAT精讲智能系统课 托福直播/精讲课(30天/60天)
更多>>
更多惊喜>>
更多>>
更多资料