课程咨询
扫码关注掌握一手留学资讯

扫码关注掌握一手留学资讯

回复XDF免费领

水平测试和备考资料

扫码关注公众号

GRE阅读模拟练习题(207)

2017-05-16 16:35:00来源:网络

  为了帮助大家练习GRE阅读题考点,新东方在线GRE频道为大家带来GRE阅读模拟练习题一文,希望对大家GRE备考有所帮助。更多精彩尽请关注新东方在线GRE频道!

  In 1755 British writer Samuel Johnson published an acerbic letter to Lord Chesterfield rebuking his patron for neglecting and declining further support. Johnson’s rejection of his patron’s belated assistance has often been identified as a key moment in the history of publishing, marking the end of the culture of patronage. However, patronage had been in decline for 50 years, yet would survive, in attenuated form, for another 50 . Indeed, Johnson was in 1762 awarded a pension by the Crown—a subtle form of sponsorship, tantamount to state patronage. The importance of Johnson’s letter is not so much historical as emotional; it would become a touchstone for all who repudiated patrons and for all who embraced the laws of the marketplace.

  1. The author of the passage mentions Johnson’s 1762 pension award in order to

  A:Reveal that Johnson remained consistent in his rebuke of Lord Chesterfield well after 1755

  B:Provide evidence for a general trend in the later half of the eighteenth century of private patronage’s being replaced by state sponsorship

  C:Situated the debate over the end of patronage within the wider realm of eighteenth-century economic history

  D:Suggest that Johnson’s letter to Chesterfield was noticed by the crown only years after it was published

  E:Emphasize that patronage still helped support Johnson’s writing after his letter to chesterfield

  答案:E

  2. Which of the following best describes the function of the highlighted sentence in the context of the passage as a whole?

  A:It points out the most obvious implications of Johnson’s letter to his patron

  B:It suggests a motivation for Johnson’s rejection of Chesterfield’s patronage

  C:It provides information that qualifies the assertion that Johnson’s letter sharply defined the end of a publishing era

  D:It provides a possible defense for Chesterfield’s alleged neglect of Johnson

  E:It refutes the notion that patrons are found primarily among the nobility

  答案:C

更多GRE备考资料下载请点击这里

  以上就是新东方在线GER频道为你带来的GRE阅读模拟练习题,更多精彩敬请关注新东方在线GRE频道。


本文关键字: GRE阅读 gre阅读练习题

添加新东方美研助教回复【GRE】获取

模考真题|写作题库|阅读机经|佛脚词汇

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方美研助教

回复【GRE】获取备考必看资料包

新东方美研备考资料
GRE/GMAT直播精讲小班 GRE/GMAT精讲智能系统课 托福直播/精讲课(30天/60天)
更多>>
更多惊喜>>
更多>>
更多资料