课程咨询
扫码关注掌握一手留学资讯

扫码关注掌握一手留学资讯

回复XDF免费领

水平测试和备考资料

扫码关注公众号

GRE阅读模拟练习题(45)

2017-04-30 07:38:00来源:网络

  为了帮助大家练习GRE阅读题考点,新东方在线GRE频道为大家带来GRE阅读模拟练习题一文,希望对大家GRE备考有所帮助。更多精彩尽请关注新东方在线GRE频道!

  The binary planet hypothesis—that Earth and the Moon formed simultaneously by the accretion of smaller objects—does not explain why the Moon’s iron core is so small relative to the Moon’s total volume, compared with Earth’s core relative to Earth’s total volume. According to the giant-impact hypothesis, the Moon was crested during a collision between Earth and a large object about the size of Mars. Computer simulations of this impact show that both of the objects would melt in the impact and the dense core of the impactor would fall as molten rock into the liquefied iron core of Earth. The ejected matter—mantle rock that had surrounded the cores of both objects—would be almost devoid of iron. This matter would become the Moon.

  1.According to the passage, the binary planet hypothesis holds that

  A:Earth and the Moon were formed at the same time

  B: smaller objects joined together to form Earth and the Moon

  C: the Moon’s core is the same absolute size as Earth’s core

  答案:AB

  2. The giant-impact hypothesis as described in the passage answers all of the following questions EXCEPT:

  A:What happened to the rock that surrounded the impactor’s core after the impactor hit Earth?

  B:What happened to the impactor’s core after the impactor hit Earth?

  C: Where did the impactor that collided with Earth originate?

  D:Why is the Moon’s iron core small relative to that of Earth?

  E:What was the size of the impactor relative to that of Mars?

  答案:C

  3.Which of the following best describes the organization of the passage?

  A:The development of one theory into another is outlined.

  B:Two explanations are provided, both of which are revealed as inadequate.

  C:A theory is presented, and then evidence that undermines that theory is discussed.

  D:Similarities and differences between two theories are described.

  E: A flawed hypothesis is introduced, and then an alternative hypothesis is presented.

  答案:E

更多GRE备考资料下载请点击这里

  以上就是新东方在线GER频道为你带来的GRE阅读模拟练习题,更多精彩敬请关注新东方在线GRE频道。


本文关键字: GRE阅读 gre阅读练习题

添加新东方美研助教回复【GRE】获取

模考真题|写作题库|阅读机经|佛脚词汇

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方美研助教

回复【GRE】获取备考必看资料包

新东方美研备考资料
GRE/GMAT直播精讲小班 GRE/GMAT精讲智能系统课 托福直播/精讲课(30天/60天)
更多>>
更多惊喜>>
更多>>
更多资料