课程咨询
扫码关注掌握一手留学资讯

扫码关注掌握一手留学资讯

回复XDF免费领

水平测试和备考资料

扫码关注公众号

GRE阅读模拟练习题(41)

2017-04-30 07:38:00来源:网络

  为了帮助大家练习GRE阅读题考点,新东方在线GRE频道为大家带来GRE阅读模拟练习题一文,希望对大家GRE备考有所帮助。更多精彩尽请关注新东方在线GRE频道!

  It would be expected that a novel by a figure as prominent as W. E. B. DuBois would attract the attention of literary critics. Additionally, when the novel subtly engages the issue of race, as DuBois’ The Quest of the Silver Fleece (1911) does, it would be a surprise not to encounter an abundance of scholarly work about that text. But though valuable scholarship has examined DuBois’ political and historical thought, his novels have received scant attention. Perhaps DuBois the novelist must wait his turn behind DuBois the philosopher, historian, and editor. But what if the truth lies elsewhere: what if his novels do not speak to current concerns?

  1.Which of the following can be inferred from the passage regarding DuBois’ The Quest of the Silver Fleece?

  A:The lack of attention devoted to The Quest of the Silver Fleece can be attributed to the fact that it was DuBois’ first novel.

  B:Among DuBois’ novels, The Quest of the Silver Fleece is unusual in that it has received scant attention from scholars.

  C:The Quest of the Silver Fleece has at least one feature that typically would attract the attention of literary scholars.

  D:The Quest of the Silver Fleece, given its subtle exploration of race, is probably the best novel written by DuBois.

  E:Much of the scholarly work that has focused on The Quest of the Silver Fleece has been surprisingly critical of it.

  答案:C

  2. In the fourth sentence (“Perhaps DuBois . . . editor.”), the author of the passage is most likely suggesting that

  A:scholars will find that DuBois’ novels are more relevant to current concerns than is his work as philosopher, historian, and editor

  B:more scholarly attention will be paid to The Quest of the Silver Fleece than to DuBois’ other novels

  C:DuBois’ novels will come to overshadow his work as philosopher, historian, and editor

  D:DuBois’ novels may eventually attract greater scholarly interest than they have to date

  E: it will be shown that DuBois’ work as philosopher, historian, and editor had an important influence on his work as novelist

  答案:D

  3.Which of the following best describes the central issue with which the passage is concerned?

  A:The perfunctoriness of much of the critical work devoted to DuBois’ novels

  B: The nature of DuBois’ engagement with the issue of race in The Quest of the Silver Fleece

  C:Whether DuBois’ novels are of high quality and relevant to current concerns

  D: The relationship between DuBois the novelist and DuBois the philosopher, historian, and editor

  E:The degree of consideration that has been given to DuBois’ novels,including The Quest of the Silver Fleece

  答案:E

更多GRE备考资料下载请点击这里

  以上就是新东方在线GER频道为你带来的GRE阅读模拟练习题,更多精彩敬请关注新东方在线GRE频道。


本文关键字: GRE阅读 gre阅读练习题

添加新东方美研助教回复【GRE】获取

模考真题|写作题库|阅读机经|佛脚词汇

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方美研助教

回复【GRE】获取备考必看资料包

新东方美研备考资料
GRE/GMAT直播精讲小班 GRE/GMAT精讲智能系统课 托福直播/精讲课(30天/60天)
更多>>
更多惊喜>>
更多>>
更多资料