课程咨询
扫码关注掌握一手留学资讯

扫码关注掌握一手留学资讯

回复XDF免费领

水平测试和备考资料

扫码关注公众号

GRE阅读模拟练习题(1)

2017-04-26 07:42:29来源:网络

  为了帮助大家练习GRE阅读题考点,新东方在线GRE频道为大家带来GRE阅读模拟练习题一文,希望对大家GRE备考有所帮助。更多精彩尽请关注新东方在线GRE频道!

  Throughout human history there have been many stringent taboos concerning watching other people eat or eating in the presence of others. There have been attempts to explain these taboos in terms of inappropriate social relationships either between those who are involved and those who are not simultaneously involved in the satisfaction of a bodily need, or between those already satiated and those who appear to be shamelessly gorging. Undoubtedly such elements exist in the taboos, but there is an additional element with a much more fundamental importance. In prehistoric times, when food was so precious and the on-lookers so hungry, not to offer half of the little food one had was unthinkable, since every glance was a plea for life. Further, during those times, people existed in nuclear or extended family groups, and the sharing of food was quite literally supporting one’s family or, by extension, preserving one’s self.

  If the argument in the passage is valid, taboos against eating in the presence of others who are not also eating would be LEAST likely in a society that

  A:had always had a plentiful supply of food

  B:emphasized the need to share worldly goods

  C:had a nomadic rather than an agricultural way of life

  D:emphasized the value of privacy

  E:discouraged overindulgence

  答案:A

  The author’s hypothesis concerning the origin of taboos against watching other people eat emphasizes the

  A:general palatability of food

  B:religious significance of food

  C:limited availability of food

  D:various sources of food

  E:nutritional value of food

  答案:C

  According to the passage, the author believes that past attempts to explain some taboos concerning eating are

  A:unimaginative

  B: implausible

  C:inelegant

  D:incomplete

  E:unclear

  答案:D

  In developing the main idea of the passage, the author does which of the following?

  A:Downplays earlier attempts to explain the origins of a social prohibition.

  B:Adapts a scientific theory and applies it to a spiritual relationship.

  C:Simplifies a complex biological phenomenon by explaining it in terms of social needs.

  D:Reorganizes a system designed to guide personal behavior.

  E:Codifies earlier, unsystematized conjectures about family life.

  答案:A

更多GRE备考资料下载请点击这里

  以上就是新东方在线GER频道为你带来的GRE阅读模拟练习题,更多精彩敬请关注新东方在线GRE频道。


本文关键字: GRE阅读 gre阅读练习题

添加新东方美研助教回复【GRE】获取

模考真题|写作题库|阅读机经|佛脚词汇

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方美研助教

回复【GRE】获取备考必看资料包

新东方美研备考资料
GRE/GMAT直播精讲小班 GRE/GMAT精讲智能系统课 托福直播/精讲课(30天/60天)
更多>>
更多惊喜>>
更多>>
更多资料